fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Viermele de matase” de Robert Galbraith (J.K. Rowling) [Editura Trei, 2014]

viermele-de-mataseDe la inceput trebuie sa spunem ca Robert Galbraith este pseudonimul lui J.K. Rowling, cunoscuta mai ales prin celebra serie de carti pentru copii Harry Potter. Sub acest nume, scriitoarea londoneza Robert Galbraith a publica in 2013 “Chemarea cucului” – primul sau roman politist.

La Editura Trei a aparut si “Viermele de matase”, al doilea roman din mult apreciata serie care ii are drept protagonisti pe detectivul Cormoran Strike si pe tanara si curajoasa lui asistenta, Robin Ellacott.

Cartea o puteti cumpara cu reducere de aici.

Despre “Viermele de matase” de Robert Galbraith:

Cand scriitorul Owen Quine dispare, sotia lui apeleaza la detectivul particular Cormoran Strike. La inceput, femeia crede ca sotul ei a plecat pentru ca a vrut pur si simplu sa fie singur cateva zile – asa cum a mai facut inainte – si ii cere lui Strike sa-l gaseasca si sa-l aduca acasa.

Dar, pe masura ce ancheta lui Strike inainteaza, devine limpede ca disparitia lui Quine implica mai multe decat si-ar fi imaginat sotia lui. Scriitorul tocmai a finalizat un manuscris in care face cate un portret necrutator aproape fiecarei persoane pe care o cunoaste. Daca romanul ar fi publicat, ar distruge vieti – asadar, sunt multi care ar vrea sa-l reduca la tacere pe Quine.

Iar cand scriitorul este gasit ucis cu brutalitate in imprejurari stranii, pentru Strike devine o cursa contracronometru sa inteleaga ce l-a impins pe ucigasul nemilos sa comita acea crima atroce…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ceas fashion Tortoise de la Brenatt, impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Litera lanseaza seria de carti Labirintul

Related Posts

Total
0
Share