fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Vincent nemuritorul”, de Bogdan Suceavă (Editura Curtea Veche Publishing)

vincent-nemuritorulÎn anul 2036, cercetările din domeniile medicinei și ciberneticii permit extinderea vieții umane până dincolo de limitele cunoscute. Vincent se va îmbarca într-o călătorie spre un timp infinit. Personajele acestei lumi sunt puse în situația să se întrebe: Sunt oamenii pregătiți să trăiască la nesfârșit?

Cumpara cartea cu reducere

Paul Cernat, Observator cultural: “Cei care vor citi Vincent… ca pe un roman sci-fi vor fi parţial dezamăgiţi. Parţial dezamăgiţi vor fi şi cei care aşteaptă o poveste cu oameni «de carne şi sînge», cu dezvoltări tacticoase. Nu şi cititorii fără prejudecăţi de gen sau încadrare, avizi de fabulaţii incitante. Probabil, criticii mai puţin atenţi vor vedea în acest roman o carte de idei, care pune probleme grave (implicaţiile nemuririi cibernetice), o poveste care te implică, dar în care hardul conceptual pare hipertrofiat în raport cu celelalte componente: un creier uriaş pe un trup fragil, esenţializat. Aşa să fie oare? […] Bogdan Suceavă – unul dintre cei mai inteligenţi, mai ambiţioşi şi mai imaginativi scriitori ai generaţiei sale – şi-a reglat perfect instrumentele. Vincent nemuritorul ni-l arată «gata» pentru marea decolare literară.”

bsvn2_1

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera și Diverta lansează cartea "Poezii pentru cei mici" de Aurora Georgescu

Next Article

Te abonezi la trei reviste trendy si primesti cadou un parfum Issey Miyake

Related Posts

Total
0
Share