fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vocabulare în imagini de la Corint: engleză, franceză și germană

vocabular

Corint Educational a publicat recent o serie de 3 vocabulare în imagini dedicate adulților care își doresc să invete mai ușor o limbă străină. Cum mulți dintre noi se pregătesc deja de vacanțe, iar cei mai norocoși au planuri frumoase pentru sejururi peste hotare, astfel de cărți sunt instrumente perfecte pentru o acomodare rapidă cu o limbă străină pe care nu o stăpânim perfect.

Așa cum menționam și în titlul postării, sunt 3 vocabulare vizuale disponibile, în engleză, franceză și germană. Toate 3 sunt disponibile și cu mari reduceri.

Detalii despre fiecare carte în parte găsiți astfel: vocabular în limba engleză, vocabular în limba franceză, vocabular în limba germană.

  • Cele 1 500 de cuvinte din vocabularul de baza al limbilor engleza, franceza si germana sunt grupate pe teme referitoare la diverse aspecte ale vietii de zi cu zi;
  • Ilustratiile atragatoare inlesnesc intelegerea sensurilor cuvintelor;
  • Transcrierea fonetica va usura invatarea.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ceasuri elefant

Până la 100 lei reducere la ceasuri de la Elefant

Next Article
Trandafirul negru

Carte cadou: Trandafirul negru, de Nora Roberts

Related Posts

Total
0
Share