fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Vocea lui Archer, de Mia Sheridan (Editura Epica, 2017)

Vocea lui ArcherEditura Epica a publicat recent un nou roman semnat de Mia Sheridan, Vocea lui Archer. Cartea face parte din colecția EpicLove și poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Vocea lui Archer este despre intalnirea dintre o fata blocata in amintirea unei nopti terifiante si a unui barbat pentru care iubirea reprezinta cheia vindecarii si libertatii lui. Este povestea unui tanar care traieste cu o rana ingrozitoare si a unei fete care il va ajuta sa-si gaseasca ,,vocea”. E un roman emotionant si captivant despre suferinta, destin si puterea tamaduitoare a dragostei.

Bree Prescot soseste intr-o mica localitate de provincie cu speranta ca aici va fi locul unde isi va gasi linistea sufleteasca pe care o cauta cu disperare, dupa un moment traumatizant petrecut intr-o noapte cumplita, cand tatal ei a fost ucis. In timp ce se instaleaza in noua ei locuinta, soarta i-l scoate in cale pe Archer Hale, un tanar singuratic si misterios, care ascunde in sufletul sau o suferinta profunda.

Este un om fara voce si discret, care, pentru toti locuitorii orasului, in afara de Bree, trece neobservat.

Vezi prețul cu reducere

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Gazeta Sporturilor ne aduce colecția originală de figurine Game of Thrones!

Next Article
Micul Print. Carte de activitati - 70 de jocuri cu autocolante

Micul Print. Carte de activitati - 70 de jocuri cu autocolante

Related Posts

Total
0
Share