fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Vremea schimbarii, de Robert Silverberg (Editura Paladin, 2018)

Vremea schimbarii
Vremea schimbarii, de Robert Silverberg

Editura Paladin a publicat la sfarsitul anului trecut un nou roman semnat de Robert Silverberg – Vremea schimbarii.

Cartea Vremea schimbarii a primit Premiul Nebula pentru cel mai bun roman, un premiu ravnit de multi alti autori celebri.

Cumpara cartea cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

Aceasta planeta a fost colonizata de oameni care aveau sentimente religioase intense, care s-au stabilit aici special pentru a le conserva si care au facut mari eforturi pentru a le insufla descendentilor. 
Cat de puternice iti pot fi convingerile, daca nu sunt puse la incercare de ispita? Puritanii care au colonizat cu sute de ani in urma planeta Borthan au decretat ca doar umilinta le poate salva credinta. Destainuirea gandurilor si a sentimentelor personale reprezinta o crima, iar cuvinte ca eu si mine sunt considerate indecente si interzise in orice exprimare. Dar printul Kinnall Darival pune la indoiala strictetea acestui legamant si-i incalca poruncile cand se indragosteste de Halum, sora lui liant. 
Am trecut printr-o vreme a schimbarii si am fost vindecat… Eu sunt Kinnall Darival si am sa va povestesc totul despre mine.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: Satul neamțului sau Jurnalul fraților Schiller, de Boualem Sansal

Next Article

50% Reducere la peste 40.000 de cărți (doar azi, 28 ianuarie 2019)

Related Posts

Total
0
Share