fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Warren Buffett despre aproape orice

warren-buffett-despre-aproape-oriceIn ultima luna a anului, Editura Litera a publicat o carte extrem de interesanta, o biografie de afaceri a celui mai de succes investitor al lumii – Warren Buffett. Cartea este scrisa de Carol J. Loomis si aduce la lumina strategiile de investitii ale lui Buffett, care au facut din el unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Cartea poate fi cumparata cu reducere, de aici.

La sfarsitul lui 2013, averea sa a fost estimata la 59,1 miliarde de dolari. Este pe locul al patrulea in topul Forbes al miliardarilor lumii. A transformat Berkshire Hathaway, dintr-o fabrica de textile, intr-o forta uriasa a Americii corporatiste si a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de pe planeta.

Volumul include cele mai bune articole publicate in revista Fortune de si despre Warren Buffett, oracolul din Omaha, ca si unele dintre scrisorile lui anuale catre actionarii Berkshire, de fiecare data examinate atent de cititori in cautarea revelatiilor sale despre ce a mai facut pe pietele de valori mobiliare.

Veti afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – cautarea de societati subevaluate, in care sa investeasca masiv; ce parere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere in masa“; detalii despre stransa prietenie cu Bill Gates, si despre activitatea lor filantropica; amanunte din culisele vietii sale; cat din averea sa le va lasa copiilor – „suficienti bani astfel incat sa simta ca pot face orice, dar nu atat de mult incat sa poata sa nu faca nimic“.

O vedere unica asupra celei mai fascinante povesti de succes americane a vremurilor noastre.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un sfarsit de an cu promotii interesante la carti

Next Article

Reducerile zilei. 28 decembrie 2014

Related Posts

Total
0
Share