fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zentangle. Noua metodă de desen care te relaxează și te inspiră

zentangleTitlul acestei cărți m-a făcut extrem de curios. Din descriere mi-am dat seama că în fiecare dintre noi zace un mic zentanglist :) Îmi aduc perfect aminte faptul că în liceu, poate și-n școala generală, caietele mele arătau exact cum ne-nvață această carte să desenăm. Bine, bine, ale mele desene nu erau așa ”structurate”, la baza lor stând plictisul de la anumite ore și nu vreo chestie studiată așa cum ne propune Jane Marbaix în cartea ”Zentangle. Noua metodă de desen care te relaxează și te inspiră”.

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=bde3233f6]Cumpără cartea cu reducere[/button]

Ideea este totuși frumoasă și dacă v-au plăcut cărțile cu mandale sau cele de colorat (pentru adulți, se-nțelege), o astfel de carte s-ar putea să fie un bun companion în anumite momente mai plictisitoare. Cartea are și o reducere foarte bună, așa că o puteți comanda cu încredere.

Despre Zentangle

Metoda Zentangle reprezinta o modalitate distractiva, inovatoare si relaxanta de a ne explora creativitatea. Urmati instructiunile detaliate oferite de Jane Marbaix, Instructor Zentangle Autorizat, pentru a crea lucrari de arta  complexe prin combinarea unor forme, modele si linii repetitive. Autoarea va arata cum sa utilizati lucrarile Zentangle pentru a infrumuseta ornamente, felicitari si cutii si cum sa folositi sabloane si stampile decorative pentru a crea proiecte originale fabuloase.

Cartea a apărut la Editura Litera, la sfârșitul anului 2015.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 4 ianuarie 2016

Next Article

Star Wars, o încântare pentru adulți, o ”nebunie” pentru copii

Related Posts

Total
0
Share