fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Ducesa curtezana” de Joanna Shupe

De sambata, 26 septembrie, ziarul Libertatea ne bookura cu romanul “Ducesa curtezana” de Joanna Shupe, primul volum al seriei “Minciuni periculoase” care ne va face sfarsitul de saptamana mai frumos. Cartea impreuna cu ziarul va putea fi achizitionate la pretul de 13,99 lei de la toate chioscurile de ziare.

ducesa-curtezana

Descrierea cartii:

Cum să-ţi recucereşti soţul înstrăinat şi să scapi de datorii în patru paşi extrem de provocatori şi uimitor de plăcuţi:
1. Află secretele intime ale celei mai bune curtezane din Londra.
2. Prefă-te că eşti chiar tu o curtezană.
3. Călătoreşte spre Veneţia şi localizează-ţi soţul.
4. Sedu-ţi bărbatul, concepe-i un urmaş, şi ţi-ai asigurat viitorul!

Pentru Julia, ducesă de Colton, acest joc nu poate să dea greş. Până la urmă, soţul ei nu s-a deranjat nici măcar să dea ochii cu ea în opt ani întregi, din ziua nunţii lor organizate în grabă, când ea avea doar frageda vârstă de şaisprezece ani.

Dar ceea ce începe ca un flirt seducător se transformă repede în pasiune mistuitoare, iar sentimentul este reciproc. Este oare posibil ca bărbatul cu care s-a măritat ducesa curtezană să se dovedească a fi iubirea vieţii ei?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Zona Sinistra, de Adam Bodor

Next Article

Cenuşă şi pulbere, de Yrsa Sigurdardottir

Related Posts

Total
0
Share