fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Votează și tu sacoșa Ralucăi în concursul Mega Image

ralu-sacosaMega Image vrea să ne coloreze shoppingul si pentru asta a lansat un concurs de găsire a celei mai vesele și inspirate sacoșe de cumpărături, cu care să îți facă plăcere să ieși și la un picnic, să o scoți serios la birou, să o iei la sala de sport, sau la o prezentare.

Mega Image are nevoie de tineri artiști pentru a desena sacoșa!

[button url=https://www.mega-image.ro/megachic/galerie/yummy-inspiration/raluca-georgiana-orza/374]Votează sacoșa Ralucăi[/button]

Ralu s-a făcut mare și din copilul talentat ce a învățat să țină în mână pensula la Tonitza, a devenit absolventul de arte plastice, plin de daruri, entuziast să participe la viața orașului cu talentul său. Ralu adună imagini de prin expoziții, întânliri cu comunități, ateliere și creează. Este magică vârsta sa, vârstă pe care o petrece desenând, pe orice, chiar și pe sacose – mai ales că îi plac și concursurile.

Dacă îți place sacoșa ei veselă, dă-i un vot aici. Un strop de culoare este un strop de veselie și de sănătate. Implică-te!

Andreea

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 6 ianuarie 2016

Next Article

Eveniment Humanitas despre romanul Moartea la Deptford de Anthony Burgess

Related Posts

Total
0
Share