fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 6 ianuarie 2016

reduceriHai că astăzi avem o promoție bună de tot la cărți. Și dacă ma gândesc mai bine, nu doar una.

Principală rămâne însă campania cu 45% reducere la orice carte (bine, aproape la orice carte, căci sunt și edituri care nu participă la promoție). Pentru a te bookura și tu de reduceri trebuie să folosești atunci când își comanzi cărțile preferate codul de reducere de aici. Este foarte simplu, comanda se plasează ușor, trebuie doar să copiezi codul și să-l folosești înainte de a finaliza comanda. Codul este valabil doar astăzi, 6 ianuarie, așa că… succes.

O altă promoție interesantă este cea la cărțile Editurii Humanitas de aici. Sunt câteva zeci de titluri frumoase ce au reduceri mari și foarte mari. Sunt mai multe cărți cu preț de 4-5 lei, e posibil să găsești ceva drăguț de citit pentru week-end :)

Pentru copii recomandăm astăzi o selecție de cărți de la Editura Litera. Reducerile sunt bune, iar cărțile Litera pentru copii sunt chiar frumoase. Reducerile le-am găsit la eMAG, posibil să fie și prin alte librării online.

Libris oferă cadou o carte de la Editura Publica la achiziționarea oricărui titlul de la aceeaăi editură. Cărțile Publica de la Libris le găsești aici, iar titlul oferit cadou este Michael Schumacher. Biografia. O carte interesantă, mai ales pentru pasionații sporturilor cu motor, dar nu numai.

Tot la Libris am mai văzut și o promoție bună la cărți Nemira. Dacă-ți plac cărțile SF sigur găsești ceva de cumpărat azi. Reducerile sunt chiar foarte mari, sunt titluri pe care poți da chiar și 80% mai puțin. Dacă alegi să cumperi cărți de la Libris e bine să știi că ei sunt singura librărie online care oferă transport gratuit, prin curier, la orice comandă, indiferent de valoarea acesteia. Un mare plus, un lucru care de multe ori face diferența. Amatorii de cărți ieftine o știu cel mai bine… :)

Cam atât pentru astăzi. Spor la citit! Dacă ma aveți nevoie de alte lucruri, nu cărți, vedeți că sunt promoții bune la eMAG.

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top Elefant: Cele mai citite cărți în 2015

Next Article

Votează și tu sacoșa Ralucăi în concursul Mega Image

Related Posts

Total
0
Share