fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Rămânem fani Editura Arthur, dar nici cu Booklet Fiction nu ne e rușine

Booklet FictionMatei al nostru citește mult. Foarte mult. Cred că sunt doar câteva cărți de la Editura Arthur pe care să nu le aibă deja în bibliotecă. Încearcă să și scrie despre cele care îi plac mai mult, se angrenează și el în joaca asta a noastră.

De curând am descoperit încă o destinație super cool în materie de cărți pentru copii. Este vorba de Editura Booklet Fiction care a scos deja câteva titluri foarte bune. Cărțile sunt de bună calitate, atent tipărite și finisate excelent, iar copertele sunt și ele deosebit de inspirate.

Așa că Matei are acum încă o editură în lista celor preferate. Arthur, rămâne Arthur, nu avem ce face, dar ne bookurăm să descoperim preocupări frumoase și prin alte edituri.

Booklet are mare legătură cu copiii, editura fiind una extrem de activă în zona manualelor și a auxiliarelor școlare. Și asta de ani buni. Îi felicităm pentru curajul de a intra și în minunata lume a ficțiunilor și le dorim drum lung, plin de cărți frumoase.

Matei a scris câteva vorbe despre prima carte pe care a citit-o de la Booklet Fiction, Winston, un motan în misiune secretă, de Frauke Scheunemann.

Toate cărțile Editurii Booklet Fiction le găsiți aici, iar ultimele noutăți de la Editura Arthur se găsesc aici.

Alte trei cărți de la Booklet Fiction își așteaptă cuminți rândul în biblioteca lui Matei, sperăm să și scrie despre ele cât mai curând. Ultimele achiziții sunt:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
200 de jocuri și activități

Disney Junior. 200 de jocuri și activități

Next Article

Ultima zi cu 45% reducere la mii de cărți. Tu ce mai citești?

Related Posts

Total
0
Share