fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Poldark. Delmeza” de Winston Graham – cu Libertatea pentru femei

Winston GrahamVineri, 27 mai, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu “Poldark. Delmeza” de Winston Graham, al doilea roman din seria “Poldark”. Pretul revistei impreuna cu cartea este de 9,99 lei si se poate achizitiona de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii “Poldark. Delmeza”

În cel de-al doilea roman al superbei serii Poldark, Demelza Carne, fiica unui miner sărman pe care Ross Poldark a salvat-o dintr-o încăierare de la un bâlci, este acum soția fericită a acestuia. Transformându-se într-o tânără amuzantă și încântătoare, Demelza reușește să câștige afecțiunea lui Ross, făcându-l să uite de pierderea mult iubitei lui Elizabeth. Dar evenimentele din acești ani tulburi le pun la mare încercare căsnicia și dragostea. În timp ce Ross se lansează într-o luptă acerbă pentru drepturile comunității minerilor, eforturile Demelzei de a se adapta la modul de viață al micii nobilimi – dar și al soțului ei – o pune în situații tot mai ciudate și mai stânjenitoare.

Când tragedia lovește și seamănă semințele unei rivalități îndelungate dintre Ross și George, va reuși Demelza să împace diferendele dintre ei, înainte ca acestea să distrugă orice șansă la fericire pentru ea și soțul ei?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cartea saruturilor

Cartea Saruturilor, de Iv Cel Naiv

Next Article
Marin Mălaicu-Hondrari

Atelier online de scriere creativă cu Marin Mălaicu-Hondrari

Related Posts

Total
0
Share