fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Atelier online de scriere creativă cu Marin Mălaicu-Hondrari

Marin Mălaicu-Hondrari

Club Revdepov organizează prin Google Hangouts un atelier de scriere creativă al cărui antrenor va fi scriitorul Marin Mălaicu-Hondrari, în perioada 19 iunie – 31 iulie 2016.

Pasionații de literatură care vor să-și îmbunătățească scrisul și să cunoască oameni cu aceleași interese sunt așteptați să se înscrie la atelier până pe 10 iunie. Nu are importanță unde locuiesc, în România sau în afară, dat fiind că întâlnirile au loc prin videocall. Contează dedicarea, disponibilitatea de timp și de a scrie două texte pe săptămână. În afară de talent, antrenamentul e esențial.

Marin Mălaicu-Hondrari este un invitat obișnuit al Club Revdepov, a participat până acum de trei ori la întâlnirile Creative Writing Sundays, unde feedbackul și entuziasmul lui au fost apreciate de cursanți.

Atelierul are 10 ședințe de 1h 30 – câte două pe săptămână, miercuri și duminică de la 19:00. În prima parte a unei ședințe se va vorbi despre un anume aspect legat de scrisul de ficțiune (personaje, structură, stil, atmosferă etc), în a doua parte participanții primesc feedback pe texte, de la antrenor. Toți participanții au acces la temele tuturor și învață din greșelile tuturor.

Înscrierea la atelier se face pe baza unei povestiri trimise la adresa simina arond revdepov punct ro. Atelierul are doar 9 locuri și costă 500 lei (plătiți în două părți, după preselecție). Mai multe detalii pe site.

***

Marin Mălaicu-HondrariMarin Mălaicu-Hondrari e scriitor și traducător. Cărți publicate: „Zborul femeii pe deasupra bărbatului”, poeme (Eikon, 2004, premiul Uniunii Scriitorilor, filiala Cluj), „Cartea tuturor intenţiilor”, roman (Vinea, 2006; Cartea Romanească, 2008, ediția a II-a), „Apropierea”, roman (Cartea Românească, 2010; Polirom, 2014, ediția a II-a). „Apropierea” a apărut în 2015 la editura Książkowe Klimaty, din Polonia, și la editura Traspies, din Spania. „La două zile distanţă”, poeme (Charmides, 2011, premiul revistelor Poesis Internaţional şi Transilvania), „Lunetistul”, roman (Polirom, 2013, Premiul pentru Literatură al oraşului Bistriţa, finalist la Premiile Observator Cultural și Radio România Cultural), Cinco poemas, poeme (Traspies, Spania, 2014), „Războiul mondial al fumătorilor”, roman (Polirom, 2015). E prezent în antologiile de poezie „Camera”, „La Neagra”, „Jazz şi poezie”, „Cele mai frumoase poeme ale anului 2011” şi în antologiile „Prima dată”, ART, 2013 și „Dublă expunere”, TREI, 2014. A scris, în colaborare cu regizorul Tudor Giurgiu, scenariul după romanul „Apropierea”, care a câștigat în 2014 locul doi la concursul de scenarii organizat de Centrul Național al Cinematografiei.

Club Revdepov organizeaza ateliere in care creatorii primesc feedback de la antrenori implicati. Domeniile sunt scriere (proza scurta, poezie, scriere creativa in engleza, SF&F, scenaristica), arta (caligrafie, animatie stop-motion), vorbire (comunicare, argumentare).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Winston Graham

"Poldark. Delmeza" de Winston Graham - cu Libertatea pentru femei

Next Article
AKIRA YOSHIMURA

Seară japoneză dedicată romanului Naufragii, de Akira Yoshimura

Related Posts

Total
0
Share