fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Niculescu ne invita la lansarea volumului “Chix sau Lumea Actiunii Eficiente”, de Dan Predescu

Editura Niculescu și Dan Predescu vă invită marți, 2 aprilie 2013, la lansarea celui mai recent volum al autorului, intitulat cu duh “Chix sau Lumea Acțiunii Eficiente”. Începând cu orele 18:00, adunați la librăria Cărturești din strada Arthur Verona, ne propunem să descoperim împreună cu mai mulți vorbitori de seamă, printre care și scriitorul Radu Aldulescu, Ion Bogdan Lefter, Claudiu Istodor, Irina Margareta Nistor, Vlad Rădescu, George Stanca, Valentin Protopopescu și Eugenia Vodă, proza acestui scriitor încă nedescoperit la adevărata putere.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=5067bccd7″]Cumpara cartea cu dar 6,26 lei[/button]

Vezi aici cartile Editurii Niculescu

Dan Predescu are în spate o viață trăită în adevăratul sens al cuvântului, de la muncitor pe șantier la observator meteo de aeroport, profesor de actorie și fotografie, secretar literar și redactor, toate aceste ipostaze legate prin același fir epic de prozator recidivist. Tocmai de aceea, “Chix sau Lumea Acțiunii Eficiente” este, în definiția sa cea mai simplă, o operă de echilibru între puterea imaginației unui prozator cu un condei ascuțit și adevărul unei societăți cu un simț negru al umorului. Sau, după cum o definește Radu Aldulescu, “o poveste de calvar cu iz de carnaval grotesc” a “unui prozator de zece ori mai tare și mai cinic decât Beigbeder”. O comparație sugestivă pentru acest prozator a cărui opera anterioară “Tatăl mielului” a fost tradusă și publicată în Franța sub titlul “À votre santé, poor Yorick”.

CHIX-POSTER

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi reviste pentru copii cu inserturi: Winx Club si The Saddle Club

Next Article

70% reducere la "Retete si sfaturi practice pentru slabit", de Jacques Fricker (Editura Polirom)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share