fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Revista de Povestiri te asteapta la ateliere de scriere creativa, comunicare si proiecte creative

În luna septembrie, Revista de Povestiri organizează înscrieri pentru trei ateliere, care vor începe din luna octombrie.

Atelierul de scriere creativă „Rev de Pov” coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu se află deja la a treia ediție și va cuprinde ședințe despre structura unui text literar, personaj, conflict, dialog, descriere, timpuri verbale, ce precede scrisul, cum ținem cont de cititor, cum găsim un final puternic și multe altele. Pe parcursul a 16 întâlniri, participanții își vor antrena scrisul datorită temelor pe care le vor primi săptămânal.

Marius Chivu, critic literar, Dilema Veche: „Atelierul se adresează celor care vor să învețe cum să scrie mai bine, cum să-și descopere și să-și rafineze stilul. Atelierul nu va produce scriitori, ci îi va ajuta pe cei care au deja talent să-și îmbunătățească scrisul.”

Înscrierile se încheie la 30 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/scrierecreativa3

Atelierul de comunicare „NESTworking” coordonat de Magda Bunea se află la a doua ediție, are 8 ședințe, și așteaptă oameni care sunt conştienți că vor să comunice mai bine şi aleg să facă ceva pentru asta, fie în relaţia cu ei înșişi, fie cu prietenii, cu părinţii, cu colegii sau cu mediul organizaţional în care muncesc, pentru că simt că isprava neînsoţită de o comunicare pe măsură rămâne fără consecinţe.

Înscrierile se încheie la 30 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/nestworking2

Atelierul de proiecte creative în episoade coordonat de Eugen Erhan și Alexandra M. Păun îi va învăța pe participanți cum să dezvolte o idee creativă pe cont propriu, fără să aibă nevoie de fonduri sau de o echipă mare, pornind de la talentul și pasiunea pe care le au. Cele 16 ședințe se vor orienta în jurul designului de proiect, pe de o parte, și al poveștii, din punct de vedere scenaristic, pe de altă parte.

Eugen Erhan, co-creator Fredo & Pid’Jin: „Când ai un proiect numai al tău, se întâmplă câteva lucruri minunate. Înveți lucruri care-ți plac, nu pentru că ți se cere să le înveți, ci pentru că îți plac. Îți construiești un fel de proprietate a ta pe care poți să faci ce vrei, iar proprietatea asta îți va da întotdeauna mai multă energie și bucurie decât lucrul pe “moșia” altcuiva.”

Înscrierile se încheie la 25 septembrie, mai multe detalii găsiți pe revistadepovestiri.ro/proiectecreative

ateliereRevistadePovestiri

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate de la Editura Herg Benet: "Acluofobia. Zece povestiri macabre", de A. R. Deleanu

Next Article

Promotiile saptamanii in Adevarul Shop

Related Posts
Bookfest 2022
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2022

În perioada 1-5 iunie, Editura Litera este prezentă la Târgul de Carte Bookfest și suntem mai nerăbdători ca…

Total
0
Share