fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

🎄Târgul cadourilor de Crăciun! Super Reduceri pentru Super cadouri

Târgul cadourilor de Crăciun

Libris a deschis tradiționalul Târg de cadouri pentru Crăciun cu câteva surprize foarte plăcute. Ai toate motivele să alegi și anul acesta să le pregătești cadouri celor dragi împreună cu Libris – ai reduceri mari și foarte mari la mii de cărți, dar și la Jocuri istețe ce-i vor bookura cu siguranță pe cei mici.

Ca de fiecare dată când e vorba de sărbători, Libris a pregătit o interesantă selecție cu cărți ce pot fi cumpărate cu reduceri de până la 90%. Găsești aici selecția de sărbători, cărți frumoase pentru toate vârstele, iar prețurile sunt foarte mici (reducerile sunt, cum spuneam, între 50% și 90%).

Libris oferă în Târgul de Crăciun o mulțime de jocuri interesante cu reducere de 20%, o reducere foarte bună de care poți profita mintenaș.

E bine să mai știi și faptul că la achiziții de minim 50 de lei primești și transport gratuit prin curier, așa că toate cadourile alese vor ajunge la tine în timp util și fără costuri suplimentare.

Profită și tu de reducerile Târgului cadourilor de Crăciun de la Libris.

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ne spui ce ai vrea să citești și poți câștiga acea carte

Next Article
Radu Oltean

Lansare de carte: Cetăți, castele și alte fortificații din România, de Radu Oltean

Related Posts

Total
7
Share