fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

10 ani de Noaptea Cărților Deschise, cea mai mare campanie dedicată Zilei Mondiale a Cărții

Noaptea Cărților Deschise

Sâmbătă, 23 aprilie 2022, Editura Litera sărbătorește Ziua Mondială a Cărții prin evenimentul Noaptea Cărților Deschise!

După zece ediții consecutive, Noaptea Cărților Deschise este la ora actuală cea mai mare campanie de încurajare a lecturii din România, un eveniment prin care dorim să atragem atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor. În toți acești ani am reușit să creăm o comunitate extraordinară de cititori, care ne motivează și ne inspiră să aducem în bibliotecile românilor cărți valoroase și evenimente culturale deosebite.

Și anul acesta le suntem alături cu evenimente deosebite, cu reduceri și surprize extraordinare.

Vezi Aici Reducerile Litera

O ediție-eveniment a podcastului Litera #CuVoceTare, avându-l ca invitat pe Părintele Constantin Necula, va oferi cititorilor o discuție plină de miez despre cea mai citită carte din toate timpurile, Biblia; oferte și reduceri de până la 90% la cele mai râvnite titluri de carte pe litera.ro, kit cadou format din bestsellerul Tot ce am iubit, de Pam Jenoff, alături de o cană aniversară în ediție limitată, minunat ilustrată de artista Mura, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru comunitatea cititorilor la Noaptea Cărților Deschise, ediția aniversară 2022.

Vă așteptăm, așadar, pentru a sărbători împreună un eveniment dedicat uneia dintre cele mai importante invenții ale omenirii, CARTEA.

Despre Editura Litera

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 33 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a reușit să acopere practic dorințele tuturor cititorilor, fie ei și mai pretențioși, reușind să se impună prin calitatea produselor sale, și astfel să devină unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera – o carte deschisă pentru toți!

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ziua Internațională a Cărții

Ziua Internațională a Cărții - poți câștiga o bibliotecă cu cărți

Next Article
Supraviețuitorii

Lansare de carte online: Alex Schulman, Supraviețuitorii

Related Posts

Total
0
Share