fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“101 carti romanesti de citit intr-o viata”, Eugen Istodor (Editura Polirom)

101-carti-romanesti-de-citit-intr-o-viataAceasta este istoria literaturii romane a la Istodor. Ce se mai poate citi astazi din literatura romana de la origini pana in prezent? „Lista Istodor“contine 101 titluri, comentate scurt si cuprinzator, „amestecand arome, carti si tarii“, si recomandate prin cate o „declaratie de dragoste “ luata de la oameni dintre cei mai diferiti, de la taximetristi la filosofi.

Cumpara cartea cu reducere

 

O adevarata aventura. Cinci-sase ani de citit sistematic, insemnand peste o mie de volume, cele mai multe parcurse cap-coada, altele doar rasfoite. Un instrument util: carti alese, asezate in ordinea cronologica a aparitiei lor si prezentate succint.

O carte ce nu se poate incheia nicicand, ea cuprinzand si un top, alcatuit de cate un specialist, al celor mai bune lucrari din domenii umaniste (istorie, sociologie, stiinte politice, filosofie-logica, filosofie, religie-teologie)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate de la Editura RAO: "Baiatul cu pijamale in dungi" - Editie de buzunar, de John Boyne

Next Article

"Cele mai bune surori", volumul 9 din Colectia de intamplari extraordinare

Related Posts

Total
0
Share