fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

19 carti esentiale de business cu pana la 60% reducere

Daca aveti oaresce atingere sau maar afinitate cu lumea de business inseamna ca sunteti permanent in cautarea de informatii care sa va indrepte pe calea succesului. Noi nu va putem garanta succesul in afaceri insa va garantam ca puteti face o afacere foarte buna, din mai multe puncte de vedere, daca va cumparati o carte de business de aici.

Pai sa le luam pe rand, caci sunt macar doua directii despre care vrem sa povestim putin. Prima ar fi faptul ca selectia pe care o propunem cuprinde carti de business extrem de bune la un pret ce in unele cazuri ajunge sa fie si cu 60% mai mic. A doua idee este legata de nevoia fiecaruia de a invata in permanenta ceva nou, ca atare multe dintre cartile propuse au aceasta capacitate, de a va surprinde si de a va oferi exact ce aveti nevoie.

Asa ca daca vreti sa faceti o buna afacere, vedeti aici cartile de business cu reducere si cumparati-va ce aveti nevoie. Mai jos aveti cateva exemple.

carti_business

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadouri de Paste: Sampon si balsam pentru comenzi la Elefant.ro

Next Article

35% reducere la orice carte!

Related Posts

Total
0
Share