fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

2+1 Gratis la mii de cărți. Hai să le vezi!

2+1 Gratuit

Elefant începe săptămâna cu o nouă promoție pentru iubitorii lecturilor de calitate. De această dată avem o premieră în acest an, campania 2+1 Gratis la mii de cărți. Alegi 3 cărți din această pagină, iar cartea cu cel mai mic preț o primești cadou.

Oferta este excelentă, ai de ales din mii de titluri prezente în promoția 2+1 Gratis, iar în promoție sunt prezente multe dintre cele mai căutate cărți ale anului trecut, dar și ultimele noutăți din ofertele celor mai cunoscute edituri din România.

Profită și tu de oferta 2+1 Gratis și comandă-ți azi viitoarele lecturi. Dacă vrei mai multe cărți trebuie să știi că în această promoție sunt valabile și formule de genul 4+2 Gratis sau 6+3 gratis. Cititorii de cursă lungă sunt invitați să-și aleagă 9 cărți și 3 dintre ele vor fi Cadou. Pe lângă prezenta ofertă cărțile din promoție au și reduceri interesante, așa că este un excelent prilej pentru a vă alege cu multe cărți frumoase, dar și cu economii serioase. Citești mai mult, plătești mai puțin!

bogdan
Total
14
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
lichidăi finale

Lichidări finale la Elefant. Un weekend cu reduceri mari

Next Article
Misha Glenny

Balcanii. Naționalism, război și Marile Puteri. 1804-2012, de Misha Glenny

Related Posts

Total
14
Share