fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

2+1 Gratis la peste 10.000 de cărți

2+1 Gratis

Elefant ne readuce oferta cu cărți gratuite, dar în condiții incredibil de bune. de obicei, o astfeld eofertă se referă la cărțile unei singure edituri. Ei bine, campania ”Vrei carte, ai parte”, lansată azi, ne oferă posibilitatea de a alege din peste 10.000 de cărți de la cele mai cunoscute edituri din România.

Și surprizele plăcute nu se opresc aici. Ai 2+1 Gratis, dar și 4+2 Gratuit și dacă vrei, chiar și 6+3 Gratuit, iar pentru cititorii campioni există chiar și posibilitatea de a achiziționa 30 de cărți din care 10 sunt gratuite!

Cărțile oferite gratuit sunt cele care au cel mai mic preț dintre cele alese. Reducerea se aplică automat, o s-o vezi în pagina de comandă.

Așa cum spuneam, interesant este faptul că în promoție sunt peste 10.000 de cărți de la mai multe edituri – le poți vedea în această pagină. În plus, majoritatea cărților au și reduceri foarte bune. O ofertă excelentă, cea mai bună promoție la cărți din acest an. Profită și tu!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cărturești

Hai să te-mprietenim cu Cărturești ;)

Next Article

Concurs: ne spui ce ai vrea să citești și poți câștiga acea carte!

Related Posts

Total
0
Share