fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

2,48 lei pentru cartea “Marylin Monroe. Ultima zeita”, de Jerome Charyn

marylin-monroe-ultima-zeita_1_produsIn campania “Carti romantice si erotice” de la libraria online elefant.ro, careta de fata are un pret aproape obscen :) Doar 2,48 lei si aflati secretele unui simbol.

Despre carte:

“Astazi un simbol, ieri o femeie de lumini si umbre: sexy, orbitoare si amuzanta, dar disperata si tragic de singura. Jerome Charyn urmareste cu sensibilitate destinul fulgurant si misterios al Normei Jeane Mortensen. Starleta metamorfozata in bomba sexuala fascineaza America puritana a anilor ’50.

Extraordinara ei prezenta fizica, imbinata cu un simt innascut al comediei, face minuni. Domnii prefera blondele, sapte ani de casnicie sau Unora le place jazz-ul stau marturie pentru talentul ei subtil de actrita si cantareata. De la copilaria singuratica la firmamentul starurilor, de la bruneta pin-up la actrita blonda, de la Norma Jeane la Marilyn, de la Hollywood si Joe DiMaggio la Arthur Miller, toate rolurile si toate fatetele lui Marilyn Monroe in 130 de documente inedite.”

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=586bdb387″]Cumpara cartea[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la Seria aniversara de la Humanitas

Next Article

30% reducere de la Libris la carti pentru pasionati

Related Posts

Total
0
Share