fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

3 carti semnate de autori americani premiati cu doar 21 lei

carti-autori-americani-premiatiDaca vrei sa experimentezi putin, iti recomand sa-ti comanzi astazi un pachet interesant, cu 3 carti semnate de autori americani premiati. Pachetul este extrem de avantajos, reducerea este de 75%. Poti cumpara cele 3 carti cu doar 21 de lei (in loc de 83,88 lei). Promotia o gasesti aici.

Cartile din pachet sunt:

Jhumpa Lahiri, Interpret de maladii (Premiul Pulitzer pentru ficțiune)

„J.D. Salinger a scris o carte numită Nouă povestiri care mi s-a părut minunată. Cele nouă povestiri ale Jhumpei Lahiri nu sunt cu nimic mai prejos. Cartea ei este o capodoperă“. (Nopți și zile, blog)

Donald Barthelme, 60 de povestiri

În povestirile lui Donald Barthelme, laureat al prestigiosului National Book Award, cele mai frapante trăsături sunt bizareria și absurdul, spațiul și timpul adesea paradoxale și influența artelor vizuale, în special a colajului.

Donald Barthelme, Regele

Regele este o pseudo-alegorie a mitului Regelui Arthur şi al Cavalerilor Mesei Rotunde, puşi să trăiască în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Ironia lui Barthelme transpare insinuant în discrepanţele dintre lumea aşa-zis romantică a personajelor medievale şi societatea europeană din cel mai tulburat deceniu al secolului al XX-lea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

12 ore de reduceri WOW. Carti ieftine, reduceri pana la 90%

Next Article

Cele mai vandute carti pentru copii in 2015. Reduceri de pana la 75%

Related Posts

Total
0
Share