fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

30 de comenzi gratuite la Libris! (doar azi, 6 noiembrie 2018)

Libris

Libris organizează astăzi o nouă tombolă. Au mai folosit această idee, cu succes, și în alte ocazii. 30 de comenzi de astăzi vor avea 100% discount, maijos găsiți și mecanismul campaniei. Comandă azi, poate ai noroc! :)

Vezi aici ofertele Libris

Ghidul promotiei:

  1. Promotia este valabila in data de 6 noimebrie 2018 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.Vezi aici cate comenzi sunt deja castigatoare
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Francmasoneria

Eveniment Herald: Francmasoneria – idealuri şi simbolistică

Next Article
Editura Arthur

Editura Arthur sărbătorește 10 ani de cărți frumoase pentru copii

Related Posts

Total
0
Share