fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

40% reducere la cartile din Colectia Strada Fictiunii de la Editura ALL

Colectia Strada Fictiunii de la Editura ALL implineste 3 ani, prilej cu care Editura ne propune o reducere aniversara de 40% la cartile din renumita colectie. Veti cu gasi cu siguranta cateva titluri care sa va captiveze. Chiar va rugam sa si cumparati cate ceva, este modul prin care le putem multumi cu totii celor de la Editura Allfa pentru cartile frumoase pe care ni le aduc.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=d6196a894&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.all.ro%252Fcolectii%252Fstrada-fictiunii-bestseller%252F”]Vezi aici cartile cu reducere[/button]

Strada Fictiunii este o noua colectie de literatura universala a Editurii ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL. O colectie urbana, cosmopolita, eterogena, perfect racordata la prezent, Strada Fictiunii are trei sectiuni: Clasic, Contemporan si Bestseller.

strada_fictiunii_3_ani

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: Editura Humanitas anunta aparitia romanului "Alesul", de Thomas Mann

Next Article

"Un blestem cu domiciliul stabil", volumul 5 din seria de romane politiste scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu

Related Posts

Total
0
Share