fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

40% reducere la pachetul Enciclopedia Religiilor de la Nemira

Pe data de 5 mai celebrăm Paştele. O sărbătoare a luminii şi a bucuriei, ce îşi păstrează şi acum farmecul şi semnificaţia, fiind un moment de linişte sufletească şi de apropiere de familie.

Enciclopedia religiilor, în două volume, este o lucrare esențială, în care se deslușesc fundamentele diverselor orientări și mișcări spirituale din lumea întreagă, privite cu obiectivitatea omului de știință, cu puternice valenţe jurnalistice şi etnografice. Într-un stil alert, de o remarcabilă precizie, Michel Malherbe se apleacă asupra evoluției vieții religioase din timpuri imemoriale și până în contemporaneitate. Ceea ce impresionează la ambele volume este poziţia autorului faţă de aspectele dezbătute, o poziţie de imparţialitate, de obiectivitate lucidă.

Nemira vă invită să descoperiţi cheia înţelegerii propriei spiritualităţi, a diverselor religii de pe glob şi a universului religios aflat într-o continuă transformare. Săptămâna aceasta, fiecare din cele două volume ale Enciclopediei religiilor au 30% reducere, iar întregul pachet beneficiază de 40% reducere.

Promoţia este valabilă până la data de 22 aprilie 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratutăţi.

enciclopedia_religiilor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colectia "Bani pe Mapamond" de la DeAgostini a ajuns la nr. 28

Next Article

35% reducere la seriile de autor Nemira

Related Posts

Total
0
Share