fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

45% reducere la carti + carte CADOU. Vezi voucher-ul!

Astazi puteti sa pregatiti linistiti cadourile de Sfantul Nicolae. De mare ajutor va este si reducerea de 45% la carti pe care o puteti obtine daca folositi voucherul de aici. In plus, daca alegeti carti de minim 99 de lei primiti automat si o carte Cadou – 52 de weekenduri de vis National Geographic (cartea cadou este si ea extrem de valoroasa, pretul ei “oficial” ar fi de 99 de lei).

Voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in perioada 2 decembrie – 6 decembrie 2015.

voucher-decembrie-elefant

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European. Deasemenea la campanie nu vor participa cartile in limbi straine.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu autograf: Carmen Firan si Adrian Sangeorzan, autorii lunii decembrie

Next Article

Cadouri Nemira de Mos Nicolae: reduceri de pana la 82%

Related Posts

Total
0
Share