fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la cartile lui Orson Scott Card de la Editura Nemira

În acest weekend, Nemira te invită în universul conturat cu măiestrie de către Orson Scott Card, oferindu-ţi o reducere de 45% pentru volumele sale. În plus, pachetul Întoarcerea acasă are o reducere specială de 50%.

Promoţia este valabilă până la data de 22 aprilie şi nu se cumulează cu alte promoţii sau reduceri.

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit în doi ani consecutivi premiile Hugo si Nebula, cele mai importante distincţii ale genului SF. Orson Scott Card a fost onorat cu aceste distincţii pentru romanul Jocul lui Ender şi continuarea acestuia, Vorbitor în numele morţilor. Orson Scott Card este un autor prolific și mai ales eclectic. Pe lângă romanele cu un impact covârșitor asupra literaturii Science Fiction, puțini știu că el a avut contribuții surprinzătoare în domeniul ficțiunii, fiind cel care a scris un roman după un film (ceea ce este de regulă neobișnuit), în acest caz fiind vorba de transpunerea pe hârtie a peliculei “Abisul”, a lui James Cameron și s-a ocupat și de benzile desenate, fiind unul din geniile ascunse în spatele companiei Marvel Comics și a succesului pe care l-a avut The Ultimate Iron Man.

orson_scot_card

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ziua Mondiala a Cartii sarbatorita de Editura Litera si ziarul Ring

Next Article

Va dorim un week-end de poveste. Carti superbe la preturi mici

Related Posts

Total
0
Share