fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la mii de carti + pachet CADOU

Astazi avem un nou voucher cu reduceri la carti. Pentru a beneficia de reducerea de 45% trebuie doar sa folosesti in pagina de comanda codul de aici. Vezi ca sunt doua coduri, unul pentru cartile tiparite si altul pentru eBook-uri. Pe langa reducerea de 45%, daca alegi sa cumperi de cel putin 129 de lei primesti si un pachet CADOU cu 3 carti faine. Despre pachetul cadou am scris aici.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 16 decembrie 2015.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

voucher carti

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet CADOU - 3 carti de literatura contemporana in valoare de 101 lei

Next Article
agatha christie

BookQuizz. Intrebare pentru ”specialistii” in cartile scrise de Agatha Christie

Related Posts

Total
0
Share