fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

litera.ro

9 titluri de exceptie la doar 5 lei cartea

Alimentam si astazi rubrica noastra de “5 lei cartea” cu 9 titluri foarte, foarte faine. Multumim Editurii Litera pentru reducerile generoase, precum si pentru toate cartile minunate pe care le face. Titlurile de astazi le regasiti mai jos:

beijingBeijing – Mari dinastii, razboaie si… orasul interzis

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: În anul în care Jocurile Olimpice au loc la Beijing, vă oferim o enciclopedie fascinantă ce urmăreşte dezvoltarea uimitoare a capitalei Chinei, din timpuri străvechi şi până în zilele noaste. Prin intermediul unor imagini şi hărţi extrem de expresive şi a unor informaţii foarte bine documentate, puteţi intra în Oraşul Interzis, fiind martorul invaziilor armate, al gloriei şi al decăderii marilor dinastii. (Citeste aici un fragment din carte)

exploratori_si_negutatoriExploratori şi neguţători

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: De ce se temeau europenii de navele rapide ale vikingilor? Cum au navigat polinezienii peste Oceanul Pacific? Ce mărfuri au purtat exportatorii de-a lungul Drumului Mătăsii? Ce au descoperit spaniolii în Lumea Nouă? Exploratori si negutători este o enciclopedie de referintă pentru copii. Detaliată, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surprinzător de vii antrenează si încurajează cititorii să descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagină este creată pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea. (Citeste aici un fragment din carte)

zborulZborul

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: Cum reusesc avioanele să se mentină în aer? Cum zboară păsările fără să bată din aripi? De ce avioanele ”invizibile” nu sunt detectate de radarele inamice? Zborul este o enciclopedie de referintă pentru copii. Detaliată, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surpinzător de vii, antrenează si încurajează cititorii să descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagină este creată pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea. (Citeste aici un fragment din carte)

sporturi_si_jocuriSporturi si jocuri

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: Cum au început Jocurile Olimpice? În ce sport căpitanii de echipă care pierdeau erau de obicei decapitati? Care au fost cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului? Care este istoria sportului alb? Sporturi si jocuri este o enciclopedie de referintă pentru copii. Detaliată, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surpinzător de vii, antrenează si încurajează cititorii să descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagină este creată pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea. (Citeste aici un fragment din carte)

constructii_monumentaleConstrucţii monumentale

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: care este cea mai veche constructie de lemn din lume? De ce au construit rusii domuri în formă de ceapă? Ce clădire nu are unghuiri drepte? Cum proiectează arhitectii cladiri rezistente la cutremure? Constructii monumentale este o enciclopedie de referintă pentru copii. Detaliată, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surpinzător de vii, antrenează si încurajează cititorii să descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagină este creată pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea. (Citeste aici un fragment din carte)

secretele_tehniciiSecretele tehnicii

Pret: 5 lei (pret vechi: 9,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: De ce rachetele spatiale au nevoie de oxigen în combustibil? Cum reuseste un doctor ”să fotografieze” creierul uman? Ce tip de tehnologie foloseste o televiziune? Cum este lansat un satelit pe orbită? Secretele tehnicii este o enciclopedie de referintă pentru copii. Detaliată, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surprinzător de vii, antrenează si încurajează cititorii să descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagină este creată pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea. (Citeste aici un fragment din carte)

printesa_dianaPrinţesa Diana. Povestea nespusă

Pret: 5 lei (pret vechi: 19,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: Viaţa şi căsnicia Dianei au fost, în acelaşi timp, o poveste şi un coşmar. Adorată de milioane de oameni, a avut de îndurat totodată respingerea, durerea sufletească şi trădarea în viaţa personală. Înconjurată de strălucire şi de atenţia constantă a presei, a luptat mereu să-şi găsească propriul drum, iar fascinaţia pe care continuă să o exercite chiar şi după mai mult de un deceniu de la moarte este încă o dovadă a unei personalităţi extraordinare. Dacă ar mai fi trăit, şi-ar fi găsit până la urmă pacea şi fericirea sau blestemul celebrităţii ar fi apăsat mereu asupra ei? Într-un roman tulburător, scriitoarea Monica Aii a imaginat pentru Lady Di o altă soartă. După înscenarea propriei morţi, Diana duce o existenţă liniştită într-un mic orăşel din America – până când trecutul ameninţă să îi distrugă noua viaţă. Diana. Povestea nespusă analizează preţul celebrităţii, importanţa identităţii şi posibilitatea – sau imposibilitatea – reinventării unei vieţi. Monica Aii este considerată una dintre cele mai bune tinere scriitoare din Marea Britanie, cărţile sale fiind nominalizate la premii importante precum National Book Critics Circle Award, Los Angeles Times Book Prize şi Man Booker Prize. (Citeste aici un fragment din carte)

semnulCASA NOPTII – SEMNUL. vol 1 (format mic)

Pret: 5 lei (pret vechi: 19,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: Zoey Redbird este o adolescentă de şaisprezece ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vine. Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină.

tradareaCASA NOPTII – TRĂDAREA. vol 2 (format mic)

Pret: 5 lei (pret vechi: 19,90 lei) | Cumpara acum

Despre carte: Ca şi cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveşte şi Casa Nopţii, exact când Zoey are mai multă nevoie de prietenii ei. In cele din urmă, ea trebuie să găsească în sine însăşi curajul de a înfrunta o trădare teribilă, care ar putea să-i distrugă sufletul şi să pună în pericol întregul univers al şcolii. Aventura continuă aşadar într-o carte incredibil de tenebroasă, frumoasă şi şocantă!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nu rata ultimul volum din colectia de povesti extraordinare de la Libertatea

Next Article

"De ce munca e de KKT si cum putem schimba asta" :-)

Related Posts

Total
0
Share