fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la peste 50.000 de carti. Doar azi, 25 februarie 2015

Astazi avem o noua promotie cu 50% reducere la aproape orice carte. Spunem aproape pentru ca sunt cateva edituri care nu participa la aceasta promotie. O sa le vedeti mai jos. In rest, insa, orice carte ti-ai dori o poti avea astazi la jumatate de pret.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a beneficia de reducerea de 50% la orice carte, primul pas este sa intri aici si sa-ti alegi cartile care-ti plac. Apoi, trebuie sa dai click aici pentru a vedea si codul care-ti ofera reducerea de 50%. Daca stii de la inceput ce carti vrei dai click doar pentru a afla codul de reducere. Codul se foloseste in pagina de comanda, iar reducerea de 50% se refera la pretul “intreg” al cartilor. Daca o carte are deja o reducere mai mare de 50%, ramane valabila reducerea cea mai mare. Spor la citit!

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, For you, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator.

Voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1.000 lei.

reduceri carti elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ceas fashion "Mist", impreuna cu Gazeta Sporturilor (din 26 februarie)

Next Article

Conferintele practice pentru tineri Bookland Evolution - pentru cei care vor schimba lumea

Related Posts

Total
0
Share