fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

50% reducere la romanul Violoncelistul din Sarajevo, de Steven Galloway (Editura Litera)

362883Libris.ro continua si in acest an campania “Ne place 50%”. Astfel, saptamanal, putem cumpara o carte buna la jumatate de pret. Saptamana aceasta va puteti bookura de romanul “Violoncelistul din Sarajevo”, de Steven Galloway.

Cumpara cartea cu 14,95 lei (29,9 lei pret vechi)

O poveste palpitantă într-un Sarajevo asediat

Patru oameni încearcă să supravieţuiască într-un oraş devastat de război. Patru destine se împletesc într-un univers haotic. De la fereastra sa, un violoncelist vede cum douăzeci şi doi dintre prietenii şi vecinii lui sunt ucişi de un obuz. Într-un act de sfidare, omul îşi făgăduieşte să cânte douăzeci şi două de zile, în memoria lor, acolo unde a avut loc atacul. Altundeva, tânărul Kenan îşi riscă viaţa în căutare de apă pentru familia lui. Dragan vinde pâine în schimbul unui adăpost. O tânără femeie lunetist, poreclită Săgeata, împuşcă soldaţi şi îl apără pe muzician cu propria ei viaţă. În tot acest timp, violoncelistul cântă.

Un roman cu o forţă şi o intensitate incredibile, o mărturie a dăinuirii într-un timp al terorii şi al suferinţei, Violoncelistul din Sarajevo explorează căile prin care războiul poate schimba propria noastră definiţie a umanităţii şi dezvăluie felul în care banalul ritual cotidian al vieţii poate fi o formă de rezistenţă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la Seria Kiyosaki in libraria online elefant.ro

Next Article

Ce mai citim: “Omul invizibil”, de Ralph Ellison (Editura ALL)

Related Posts

Total
0
Share