fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la “Scrisori de dragoste”, de Joshua Knelman si Rosalind Porter (Editura RAO)

scrisori-de-dragosteCe s-a întâmplat cu scrisorile de dragoste? Şi-a pierdut oare cuvântul scris farmecul în era noastră digitală? În această foarte inspirată şi unică colecţie de scrisori de dragoste , editorii Joshua Knelman şi Rosalind Porter le-au cerut celor mai faimoşi scriitori din lume, patruzeci dintre ei, să exploreze potenţialul şi puterea acestui gen clasic, scrisorile de dragoste. Fiecare scrisoare vă va seduce şi vă va pune în temă cu modul în care arată dragostea în secolul nostru.

Cumpara cartea acum cu 50% reducere. Oferta limitata.

Ca orice scriitor publicat, autorul scrisorii de dragoste nu poate să mai retragă nimic. Fiecare scrisoare este unică, şi stă mărturie nu doar pentru incredibila diversitate creativă a scriitorilor noştri de vârf din ziua de azi, ci şi pentru cât de sofisticată şi minuţioasă este iubirea, şi fiecare dintre ele – bănuiesc eu – va avea puterea de a vă mişca.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Megareduceri: pana la 75% la peste 35.000 de titluri!

Next Article

Un cadou pentru indragostiti: 50% reducere la Pachetul "Misterul iubirii" de la Editura Mistica

Related Posts

Total
0
Share