fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere pentru “Testamentul francez”, de Andrei Makine

testamentul-francez_1_fullsizeSaptamanal, in cadrul campaniei “Ne place 50%”, libraria online libris.ro ne ofera un titlu interesant cu o reducere de 50%. In aceasta saptamana va puteti bookura in compania autorului Andrei Makine, citind cartea “Testamentul francez”

Cumpara cartea cu 50% reducere de aici

Despre carte:

Publicat in 1995, best-seller-ul „Testamentul francez” a fost incununat cu trei dintre cele mai prestigioase premii literare franceze (Goncourt, Medicis, Goncourt des Lyceens) si este cel de-al patrulea roman al acestui scriitor nascut in Siberia si stabilit la Paris, unde preda limba si literatura rusa. Roman autobiografic, roman al dublului exil, „Testamentul francez” pune fata in fata doua lumi situate la extremitatile Europei secolului XX: Franta si Rusia.

Meditatie tulburatoare asupra libertatii individului, violentei totalitarismului, depersonalizarii si de-responsabilizarii, romanul este, totodata, un emotionant elogiu adus misterului naturii siberiene, rafinamentului limbii si civilizatiei franceze, literaturii, spiritualitatii si, nu in ultimul rind, cartii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la orice carte comandata din cel mai mare anticariatul online

Next Article

Hilary Mantel stabileste un record: primul autor care castiga Man Booker Prize si Costa Book Award in acelasi an

Related Posts

Total
0
Share