fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

57% reducere la cartea “Eu si Kaminski”, de Daniel Kehlmann

eu-si-kaminskiO carte superba pe care o recomandam astazi si din cauza ca are un pret special. Bookura-te de reducerea de 57%!

Cumpara cartea cu reducere de aici.

Despre carte:

Daniel Kehlmann, autorul bestsellerului Masurarea lumii (aparut in colectia „Raftul Denisei“, revine cu un nou roman. Eu si Kaminski a fost publicat in peste 20 de tari si va fi ecranizat de Wolfgang Becker, regizorul filmului Good Bye Lenin!, cu Daniel Brühl in rolul principal. Eu si Kaminski, o fabula moderna despre vanitate, celebritate si valoarea artei, intr-o lume innebunita dupa faima si succes.

Un roman ca un road-movie, alert si plin de umor, despre lumea artei si a presei si o satira taioasa la adresa amandurora. Sebastian Zollner, tanar jurnalist si critic de arta, viseaza sa dobandeasca faima scriind biografia unui pictor care de ani buni a intors spatele lumii si s-a izolat intr-o casa din Alpi. Kaminski – ultimul ucenic al lui Matisse – si-a facut un nume mizand pe orbirea incipienta – reala sau jucata cu maiestrie – care nu l-a impiedicat sa picteze.

Candva, panzele lui stranii au starnit curiozitatea contemporanilor: e geniu sau impostor? Inainte de a afla adevarul, Zollner il rapeste pe batranul artist, iar aventura lor se precipita, haotica, grotesca si plina de neprevazut, spre un final de un comic absurd.

Nu uita si de voucherul de 40% reducere pentru o comanda minima de 199 de lei. Foloseste codul CARTE1467 in pagina de comanda.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutati pentru copii: "Jake si piratii din Tara de nicaieri" (Vol.3) (Carte + CD)

Next Article

"Avioane", un nou volum in Colectia Disney Audiobook de la Libertatea

Related Posts

Total
0
Share