fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

60% reducere la eniclopediile pentru copii

Cartile pentru copii sunt la mare cautare in aceasta perioada. Se apropie mini vacanta de Paste, iar iepurasul trebuie sa se gandeasca si la timpul liber pe care-l vor avea scolareii. Si cum de tablete, smartphone-uri, computere si console suntem satui in a incerca diverse tertipuri de a le limita accesul, le putem da oricand liber la citit. Cu incredere si placere.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fpromo%252Fenciclopedii-copii-1562.html%253Futm_source%253DLista-ta-de-cadouri-inteligente-pentru-Paste-cu-reduceri-de-pana-la-60%2526utm_medium%253Dnewsletter-comercial-2013-04-21-cmd0-72376%2526utm_campaign%253Denciclopedii-copii_selectie”]Vezi aici enciclopediile pentru copii[/button]

Librariile online au inceput sa pregateasca terenul promotiilor de Paste si zi de zi apar oferte frumoase la cartile pe care ni le dorim. Enciclopediile pentru copii se situeaza in topul preferintelor, atat pentru continutul desoebit de atractiv, dar si pentru frumusetea cartilor in sine: bogat ilustrate, bine desenate.

Daca doriti sa completati biblioteca celui mic cu cateva encicopedii pentru copii, va invitam aici. Aveti de unde sa va alegeti, in plus, reducerea de 60% face ca oferta sa fie accesibila oricui.

bn1

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Umbre pe ecranul tranzitiei, eveniment la libraria Humanitas Kretzulescu

Next Article

Aparitie noua in Colectia Himalaya de la Editura Herald: “Mintea in buddhismul Mahayana” de Geshe Rabten

Related Posts

Total
0
Share