fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

70 de carti de literatura romana cu pana la 67% reducere

Pana la sfarsitul acestei saptamani aveti timp sa va hotarati daca “o dati” pe literatura romana. Care este ultima carte a unui autor roman pe care ai citit-o in ultimul timp? Daca nu-ti vine repede raspunsul inseamna ca esti in targetul ultimei promotii Happy Days.

De exemplu, daca nu ai citit “Cismigiu & Company” de Grigore Bajenaru, o poti face acum. In promotie, cartea nu costa decat 4,59 lei. Daca ai bifat-o la “citite”, tot merita sa o cumperi: o faci cadou si sigur cel care o primeste se va bookura :)

Nu stam acum sa va insiruim toate titlurile din actuala campanie. Toate cele 70 sunt carti ok, iar printre ele cu siguranta se afla si cele pe care vi le-ati putea dori.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fhappy-days%252fcarti%253fcampaign_id%253d143″]Vezi aici toate cartile din campanie[/button]

literatura_romana

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Autori care ne plac: Dan Brown

Next Article

3 reviste cunoscute, la pachet. Pret de vara :)

Related Posts

Total
0
Share