fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

71,5% reducere pentru o carte monumentala: “Epoca imperiilor”, de Robert Aldrich

Astazi poti comanda cartea din titlu, de aici, cu o reducere remarcabila de 71,5%! Ca sa-ti dai seama de economia pe care o poti face iti spun ca pretul cartii este de 129,90 lei, iar tu o poti avea astazi cu doar 36,90 lei (iti raman in buzunar 93 de lei). Cartea este cu adevarat deosebita.

epoca_imperiilorDespre carte:

Vreme de mai bine de cinci sute de ani, de la Renaştere şi până la lumea postbelică, imperiile au reprezentat, într-o formă sau alta, o trăsătură constantă a climatului politic. Chiar şi astăzi, ele evocă o serie întreagă de figuri pline de vigoare, precum Stanley, Livingstone şi alte personalităţi ale colonialismului; ne amintesc de conchistadorii spanioli sau de uimitoarea extindere a imperiului comercial olandez.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=d6196a894&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.all.ro%252Fcarte%252Fepoca-imperiilor.html”]Cumpara cartea acum[/button]

Pentru unele ţări, ca Germania şi Italia, visele unor imperii peste mări au fost efemere; pentru altele, ca Statele Unite şi Uniunea Sovietică, activitatea imperialistă a existat, dar n-a fost niciodată acceptată ca politică oficială de stat; în acelaşi timp, dispariţia statelor Austro-Ungar şi Otoman a umbrit, în parte, unele dintre dimensiunile imperiale ale acestor entităţi dispărute. La numai o generaţie sau mai multe după colapsul definitiv al majorităţii imperiilor europene, subiectul reprezintă încă una dintre chestiunile “arzătoare” ale istoriei.

Captivanta lucrare de faţă, utilizând în mod fructuos cele mai noi cercetări intreprinse în domeniu, pe întreg mapamondul, şi fiind viu ilustrată cu imagini provenite dintr-o largă gamă de surse, oferă o poveste plină de conflicte, cruzime, eroism, explorări temerare şi extraordinare mărturii de rezistenţă. Dar ne arată, în egală măsură, cum hărţile explorărilor, cronologiile cuceririlor, multitudinea de consemnări ale exploratorilor, coloniştilor şi administratorilor, bilanţurile comerciale şi toate celelalte elemente care au constituit Epoca Imperiilor joacă un rol esenţial în explicarea civilizaţiei globale de astăzi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nu rata Colectia de carduri Violetta

Next Article

10 carti cu pret mai mic de 5 lei, perfecte pentru cadoul de Craciun

Related Posts

Total
0
Share