fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

8 recomandări de cărți care să te facă să zâmbești

Săptămânile astea au fost ca un fel de carusel emoțional – probabil pentru toată lumea. Am trecut ușor de la o stare pozitivă, la una mai puțin pozitivă, dar un lucru e cert: să ne găsim refugiul în povești și în cărți e probabil cea mai bună idee ever! Pentru unii cititori, evadarea poate constă în citirea unei cărți pe care au amânat-o de foarte mult timp. Sau poate o carte dintr-un gen pe care nu l-au citit niciodată până acum și vor să se provoace un pic. Sauuuu poate o serie de cărți de feel good, care să îți aducă un pic de bucurie, să te relaxeze și să-ți pună un zâmbet pe față. Echipa Nemira îți recomandă:

Evvie Drake o ia de la capăt, de Linda Holmes – un rom-com simpatic, cool și fun, despre cum ia naștere o prietenie neașteptată care se transformă, pe nesimțite, în altceva.

Cumpără cartea cu reducere


Un gentleman la Moscova, de Amor Towles – o carte despre un conte care, ce să vezi, e forțat să stea în izolare, arestat într-un hotel luxos din Moscova. Probabil cartea p e r f e c t ă pe care să o citești în perioada asta.

Cumpără cartea cu reducere


Câteva motive să iubești viața, de Matt Haig – chiar dacă în principiu e o carte despre depresia pe care scriitorul a avut-o la 24 de ani, cartea e emoționantă, amuzantă și chiar plină de optimism.

Cumpără cartea cu reducere


Așteptându-l pe Bojangles – O carte lejeră, cu o poveste frumoasă și emoționantă, relatată cu mult umor – nu ai cum să nu zâmbești pe parcursul acestei cărți, promitem. „Așteptându-l pe Bojangles” este povestea unei familii neconvenționale, spusă prin ochii fiului. Mama şi tata dansează pe Mister Bojangles, piesă cântată de Nina Simone, sub privirea fascinată a fiului. Iubirea lor e magie şi sărbătoare neîntreruptă. În viaţa lor nu e loc decât pentru plăceri, fantezii şi prieteni. Vârtejul de poezie şi himere este mai ales opera mamei. Şi totuşi, într-o zi mama merge prea departe. Iar tatăl şi fiul fac totul pentru a evita inevitabilul. Iubirea nebună n-a fost niciodată mai nebună…

Cumpără cartea cu reducere


Viața de poveste a lui A. J. Fikry  – Un roman ca o scrisoare de dragoste pentru cărţile şi librarii care ne schimbă viaţa prin poveştile pe care ni le spun. Este una dintre cele mai frumoase cărți despre cărți scrise, iar cititorii înverșunați se vor bucura de ea cu zâmbetul până la urechi.

Viaţa lui A.J. Fikry nu e deloc aşa cum şi-o imaginase. Soţia sa a murit, librăria lui are cele mai proaste vânzări din istorie, iar acum a rămas şi fără cel mai de preţ obiect din lume, o ediţie rară a poemelor lui Edgar Allan Poe. Încet, dar sigur, se izolează de ceilalţi locuitori ai Insulei Alice şi nici măcar cărţile nu-i mai aduc bucuria de altădată. Asta până când un pachet misterios apare într-o seară în librărie. Viaţa lui A.J. Fikry se schimbă complet din clipă aceea.

Cumpără cartea cu reducere


Șarpele din Essex –  Poveste spusă cu multă graţie şi inteligenţă, „Şarpele din Essex” este înainte de toate o carte despre dragoste şi multele forme pe care ea le poate lua.

După moartea soţului ei, Cora Seaborne începe o viaţă nouă în Colchester, un sătuc englez, în care se zvoneşte că miticul Şarpe din Essex, care odinioară stătea în ţinutul mlăştinos, s-ar fi întors în parohia Aldwinter.

O legătură strânsă se creează între Cora şi Will, vicarul parohiei locale, în ciuda diferenţelor dintre ei, pe măsură ce amândoi încearcă să desluşească misterul Şarpelui din Essex.

Cumpără cartea cu reducere


Un an de studiu – Un roman incinant, cu o poveste care te cucerește instantaneu, din primele rânduri. „Un an de studiu”, cronica unui an petrecut la şcoala vieţii, cartea unei iubiri, cartea unei descoperiri, cartea unei nebunii. Romanul lui Anne Wiazemsky desenează pasionant o iubire şi o epocă, sfârşitul anilor ’60, când Franţa este scena unor importante mişcări politice, ideologice şi artistice.

Cumpără cartea cu reducere


O noapte, Marcovici – Deși nu este în sensul adevărat al cuvântului un roman care să te binedispună pentru firul narativ, romanul de debut al scriitoarei Ayelet Gundar-Goshen este presărat cu umor și tandrețe.

Cartea spune o poveste de neuitat despre suferințe, pierderi, dorințe și speranțe și mai ales despre căutarea iubirii. Nu uita să iei lângă tine și un kilogram de portocale, crede-ne că pe parcursul cărții ți se va face poftă cu siguranță.

Cumpără cartea cu reducere

bogdan
Total
3
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
CORONAVIRUS PE ÎNȚELESUL COPIILOR

E-Book Gratuit: CORONAVIRUS PE ÎNȚELESUL COPIILOR

Next Article
RAO

Promoție Libris - reduceri mari la cărțile RAO. Doar azi!

Related Posts

Total
3
Share