fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

86% reducere pentru excelentul roman “Cu cele mai rele intentii”, de Alessandro Piperno

cu-cele-mai-rele-intentiiNu ai de ce sa te abtii… Este o carte premiata, un roman captivant ce poate poposi si in biblioteca ta pentru doar… 4,48 lei. Cartea o poti cumpara de aici. Reducerea este valabila pana pe 16 septembrie.

Despre carte:

Romanul Cu cele mai rele intentii a fost distins in 2005 cu doua prestigioase premii pentru debut: Premiul Campiello si Premiul Viareggio, si a fost tradus in 11 tari. Cu cele mai rele intentii este o fresca insolita a inaltei societati romane, pe durata a patru decenii, urmarind destinul familiei naratorului, clanul lui Beppy Sonnino.

Evocand aceasta lume pestrita, extravaganta si ridicola, orice umbra de tandrete se preface, in ochii tanarului descendent al clanului, Daniel Sonnino, in umor negru si muscatoare ironie. Iar sarcasmul sau nu iarta pe nimeni, si cu atat mai putin pe sine insusi. Cand, la zece ani, cu prilejul inmormantarii bunicului sau, Daniel Sonnino afla ca, fiind fiul unei familii mixte alcatuite dintr-un tata evreu si o mama catolica, nu poate fi socotit nici evreu si nici catolic pe deplin, sentimentul excluderii capata in ochii lui proportiile unui stigmat ce va apasa asupra intregii sale vieti.

Incepand din acel moment, el se va vrea „altfel“: altfel decat vitalul, cinicul si imprevizibilul sau bunic, altfel decat snobul sau tata, altfel decat colegii de liceu, toti copii de bani gata. Si va reusi din plin, tinandu-se departe de afacerile familiei si dedicandu-se literaturii, inlocuind sexualitatea debordanta a bunicului Beppy cu un fetisism impenitent, afisand o nepasare fata de conventii in totala contradictie cu uzantele clanului Sonnino, sau acceptand sa sufere ca nici un alt tanar din generatia sa din pricina unei iubiri neimpartasite.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Manuale si auxiliare scolare ieftine pentru clasa a V-a

Next Article

Cele mai de succes colectii Litera cu pana la 80% reducere

Related Posts

Total
0
Share