fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

90 de lei cadou pentru abonarea la un newsletter

Dincolo de faptul ca este folositor (daca nu este prea agresiv) un newsletter ne poate aduce si surprize, nu doar informatii. Am tot semnalat pe blog ori de cate ori am vazut oferte legate de abonarea la newsletter, asa ca o facem si astazi.

Libraria online bookcity ofera un cadou de 90 de lei pentru abonarea la newsletter. Voucherul se aplica pentru o comanda minima de 299 lei pentru toate produsele disponibile in lbrarie. Bneinteles, voucherul este valabil doar pentru o singura comanda.

Pentru a beneficia de acest discount trebuie sa plasezi o comanda pe www.bookcity.ro. Se va primi un cod pe e-mail care trebuie introdus in pagina de finalizare a comenzii, in campul “Adauga cuponul la comanda”, dupa care se da click pe butonul “Adauga”.

Vestea mai putin placuta este ca voucher-ul este valabil 10 zile de la data primirii lui, asa ca va recomandam sa va uitati cu atentie in librarie si daca ajungeti la concluzia ca aveti de cumparat produse de suma minima, faceti si subscriptia la newsletter pentru a primi reducerea de 90 de lei.

Reducerea este buna, iar preturile bookcity sunt si ele destul de bune.

newsletter_bookcity

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate pe Strada Fictiunii: "Juramantul, Numele meu este Nimeni", Vol. 1

Next Article

Sarbatoreste luna iubirii cu un pachet special: 3 reviste de top cu doar 15 lei

Related Posts

Total
0
Share