fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

A început elefantFest, târg de carte – reduceri și evenimente online

elefantFest

Ideea elefantFest a apărut în 2020, la debutul pandemiei, când târgurile tradiționale de carte au fost anulate, iar întreaga industrie de carte din România era în impas. elefantFest a reușit să ofere milioanelor de români din toată țara, încă de la prima ediție, ocazia de a participa la experiențe culturale unicat, la care nu puteau avea acces în cadrul unui târg de carte convențional.

La standurile celor peste 50 de edituri, dintre cele mai importante din România, vor putea fi achiziționate peste 30.000 de titluri în limba română, de la best sellere până la cărți de specialitate, volume pentru copii și noi apariții editoriale. Catalogul de carte în limba engleză va depăși și de această dată 600.000 de titluri.

Peste 100 de evenimente și experiențe literare, de la lansări de carte și prezentări ale unora dintre cele mai recente apariții editoriale, până la interviuri cu autori foarte apreciați, vor avea loc în cele 7 zile ale târgului. Editurile vor pregăti atât discounturi importante la zeci de mii de titluri, cât și cărți cu autograf.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Litera

50% reducere la 3.000 de cărți Litera (21-23 mai 2021)

Next Article
Flash Sale Litera

Flash Sales Litera - 2 zile cu reduceri de până la 70%

Related Posts

Total
0
Share