fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Alegi 3, platesti doar 2. Oferta la cartile Arthur vazuta in Carturesti Baneasa

sange-de-cernealaAstazi de dimineata am plecat pana-n Baneasa hotarati sa-i luam lui Matei o carte pe care ne-a tot cerut-o. E vorba de “Sange de cerneala” de Cornelia Funke (pentru cunoscatori, continuarea povestii din “Inima de cerneala“).

Toate bune si frumoase, am ajuns la Carturesti, am gasit cartea repejor. Dar, niste bulinute poznase ne-au atras atentia. Cartile Editurii Arthur erau marcate cu cate o bulina care ne spunea “2+1 gratis”. Nu ne-am putut abtine si am mai ales inca 2 carti: Hotul, de Megan Whalen Turner si Povestea frindelului, de Andrew Clements. Ocazie buna pentru a face si ceva economii, dar si prilej excelent pentru a-i mai alimenta lui Matei raftul de citit cu cateva titluri frumoase.

Nu am intrebat, dar cred ca oferta este valabila in orice alta librarie Carturesti (mi-ar place sa fie asa). Daca aveti prin apropiere o librarie Carturesti mergeti si vedeti. La Editura Arthur sunt cele mai frumoase carti pentru copii :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Te pregatesti de examene? Reduceri la culegerile pentru BAC si Evaluarea Nationala

Next Article

"Creatia: un apel pentru salvarea vietii pe Pamant", de Edward O. Wilson

Related Posts

Total
0
Share