fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Alimentatia preventiva impotriva bolilor cardiovasculare (Editura Polirom)

Sa vorbim putin si despre sanatate. Bookuria.info va aduce idei de carti placute, dar si necesare. Cartile din zona sanatatii, asa cum este si titlul prezentat in acest articol, sunt instrumente deosebit de utile, necesare chiar. Cuprind sfaturi si idei despre cum putem duce o viata sanatoasa, dar si ce trebuie sa facem pentru a ne feri de anumite boli.

Cumpara cartea online cu o reducere de 10% – Pret: 20.66 lei

Care sunt bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Ce regimuri trebuie sa urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace?

Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari prezentand inima si sistemul circulator afectiunile cardiovasculare precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire.

Veti afla care sunt beneficiile consumului de fructe si legume uleiuri vegetale produse marine fibre alimentare si de ce este bine sa mancati cu moderatie produse de patiserie carne sau dulciuri.

Cuprins:

  • Inima si circulatia sangvina
  • Tulburarile cardiace si bolile cardiovasculare
  • Aritmiile cardiace
  • Hipertensiunea
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Divortul perfect, de Francesca Clementis (Editura Polirom)

Next Article

O adevarata afacere: carti din business & economie la maxim 5 lei

Related Posts

Total
0
Share