fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Amy pleacă în luna de miere, Julia Llewellyn (Polirom)

Amy pleacă în luna de miereO lectură lejeră, o poveste frumoasă, o «carte film» ce poate fi cumpărată online. O carte la doar 9,99 lei

Povestea cărții Amy pleacă în luna de miere

O luna de miere la un hotel de cinci stele din Roma… Ce altceva si-ar mai putea dori o tanara fermecatoare?

Amy pleacă în luna de miere, de Julia Llewellyn, este o carte cu un umor nestăpânit, cu răsturnări de situație, personaje haioase și o intrigă care atrage din start interesul oricărui cititor: Amy, protagonista romanului, pleacă la Roma, în luna de miere. Însă, cum aflăm încă din primele pagini, de la biroul de check-in al aero­por­tului care, pentru prima dată în viața ei, îi oferă mult râvnitele condiții de lux rezervate cuplurilor proaspăt căsătorite, Amy pleacă în luna de miere fără niciun soț.

Măcar cu atât să se aleagă, după ce n-a mai existat nicio nuntă și nici nu se pune problema returnării vreuneia dintre sumele cheltuite, evident, costisitoare. Însă, în ciuda supărării ei și a tristeții unei astfel de călătorii, Roma este un oras în care nimeni nu pare s-o lase în pace.

Și nu e vorba de oaspeți obișnuiți ai hotelului, ci de celebrități dis­perate să-și schimbe camera cu a ei. Și apoi, cum să mai fie o biată fată în stare să-și plângă soarta, dacă în permanență e târâtă prin magazine, la premiere de film sau pe la picnicuri intime în doi? Dar, până la urmă, ce s-a întâmplat cu mirele și chiar e posibil ca o vedetă să se îndrăgostească așa de prima fată care îi iese în cale?

Din aceeași serie mai poți citi

Anumite fete, Jennifer Weiner – 9,99 lei (preț vechi 10.00 lei)

A doua șansă, Jane Green – 9,99 lei

Pentru totdeauna, Cathy Kelly – 9,99 lei

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concert în memoria unui înger, Eric Emmanuel Schmitt (Humanitas)

Next Article

Cel care mă așteaptă, autor: Parinoush Saniee (Polirom)

Related Posts

Total
0
Share