fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Aniversare Julian Barnes – toate cărțile autorului la jumătate de preț

Astăzi Nemira îl sărbătorește pe Julian Barnes. Și nu o poate face mai bine decât oferindu-ne și nouă posibilitatea de a-l sărbători citindu-l. Așa că, toate cărțile semnate de Julian Barnes au astăzi o frumoasă reducere aniversară de 50%.

Julian Barnes s-a nascut in Leicester, Anglia, in 1946, parintii sai fiind ambii profesori de franceza. A studiat la City of London School intre 1957 si 1964, apoi la Magdalen College, Oxford, absolvind (cu onoruri) in 1968 sectia de limbi moderne. Dupa incheierea studiilor, Julian Barnes a lucrat ca lexicograf pentru Oxford English Dictionary timp de trei ani. Din 1977, a lucrat ca redactor literar si a semnat recenzii in New Statesmen si New Review. Intre 1979 si 1986 a realizat cronici de televiziune, mai intâi pentru New Statesmen si apoi pentru Observer.

Opera lui Julian Barnes numara peste cincisprezece volume de proza, povestiri scurte si eseuri, cariera sa literara fiind incununata de numeroase premii si distinctii.

Vezi aici cărțile din promoție.

Julian Barnes

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de până la 85% la cărțile editurilor Humanitas și Polirom + transport gratuit

Next Article

Revoluția preturilor la eMAG. Reduceri bune la cărți și nu numai

Related Posts

Total
0
Share