fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Anul acesta, toti copiii asteapta un Lego sub brad!

LEGO-Christmas

Incepem sa vorbim mai mult despre cadouri, brad, Mos Nicolae si Mos Craciun. Asta e! Magia sarbatorilor ne cuprinde cu bookurie si chiar ca nu vrem sa i ne impotrivim :)

Imi place mult Lego! Am mai spus-o si cu alte ocazii. Iar ideea cum ca toti copiii asteapta un Lego sub brad mi se pare tare adevarata. Chiar asa, stiti voi vreun copil caruia sa nu-i placa Lego? In toate formele lui, fie ca vorbim de piese “la liber”, sau de Hero Factory, Lego Chima si alte zeci de scenarii ce pot fi construite din micutele si coloratele bucatele de plastic. Perioada asta este ideala pentru achizitia de piese Lego. Reducerile de 30% de aici nu sunt de ici de colea. Asa ca daca intentionati sa puneti sub brad si jocuri Lego, o puteti face linistiti (doar sa comandati dint timp, stocurile nu sunt chiar infinite, iar livrarile se vor aglomera in scurta perioada).

Vezi aici jocuri Lego cu reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sarah Dunant vine la Bucuresti

Next Article

Intalnire cu Maestrul Yvon Myoken Bec, Fondatorul Mokusho Zen House

Related Posts

Total
0
Share