fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Baiatul de pe pod, de M.R. Carey (Editura Nemira, 2018)

Baiatul de pe podEditura Nemira a publicat recent cartea Baiatul de pe pod, de M.R. Carey – o noua poveste din apocalipsa zombie Fata cu toate darurile.

O carte interesanta, o prezenta frumoasa in noua colectie Nemira – Armada. O recomandam cu drag.

Cartea Baiatul de pe pod, de M.R. Carey poate fi cumparata cu reducere de la Elefant, Nemira sau Esteto.

Oamenii de stiinta si militarii din statia Rosalind Franklin lucreaza cu disperare sa salveze lumea de pandemia ce ameninta sa distruga intreaga civilizatie.

Greaves, un baiat de cincisprezece ani, instabil emotional, eminent in stiintele naturii, dar marginalizat de adultii din statie, pare sa fi gasit leacul.

Dar, aflati in pragul colapsului, destabilizati de anxietatea si disperarea celor care stiu ca de ei depinde salvarea tuturor, oamenii nu iau intotdeauna cele mai bune decizii.

„Baiatul de pe pod, o carte fascinanta, deopotriva o drama in plina claustrofobie, un thriller palpitant si o lunga calatorie printr-o lume apocaliptica. Baiatul de pe pod e scrisa neobisnuit de poetic, iar tensiunea creste cu fiecare pagina.“  – Barnes and Noble

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Transport Gratuit la orice carte! (doar azi, 28 noiembrie 2018)

Next Article
transport gratuit

Transport Gratuit la orice comandă la Libris (doar azi, 29 noiembrie 2018)

Related Posts

Total
0
Share