fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Beauty Day, dar și ofertă excelentă la cărți!

Beauty Day

Astăzi, Elefantul nostru drag caută să răsfețe cititoarele cu o nouă ediție Beauty Day. Găsiți aici sute de parfumuri și produse cosmetice cu reduceri ce încep de la 50%. Da, 50%! Sunt așteptate vânzări mari, așa că vor fi cu siguranță și epuizări de stocuri. Dacă ochiși ceva interesant, sfatul meu este să și comandați repede.

Oferte foarte bune sunt și la genți, ceasuri și alte lucruri drăguțe pe care le putem cumpăra în mod obișnuit de la Elefant. Dacă nu sunteți familiarizați cu pagina de oferte speciale, o găsiți repejor aici.

Tot astăzi este și oferta 3+1 la cărți. Asta înseamnă că dacă pui în coșul de cumpărături 4 cărți, vei plăti doar 3 dintre ele (cartea cu prețul cel mai mc va fi cadou de la Elefant). Reducerile la cărți și noutățile acestei perioade le găsești în această pagină.

Campania Beauty Day se desfășoară în perioada 20-21 octombrie. Profitați de ocazie și cumpărați-vă ceva util și frumos. Sau, dacă aveți deja bănuți puși deoparte puteți începe să luați chestii pe care va trebui să le faceți cadou… Spor la cumpărături!

Ah, să nu uit. În ultimul timp Elefantul a tot extins rețeaua de pick-up point-uri, adică locuri spre care puteți dirija comanda și, în trecere, o preluați de acolo. Economisiți astfel taxa de transport – produsele ridicate din pick-up point ajung acolo fără să vă mai coste pe voi bănuți. Vezi rețeaua pick-up point Elefant.

Pentru această campanie Elefantul are și un clip video, îl vedeți mai jos:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
lichidare de stocuri la Cărturești

Chestii drăguțe în campania de lichidare de stocuri la Cărturești

Next Article
Rusia. Un mileniu de istorie

Lansare de carte: Rusia. Un mileniu de istorie, de Martin Sixsmith

Related Posts

Total
0
Share