fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bezna. Povestitorii din conacul von Veltheim, de Flavius Ardelean

Bezna. Povestitorii din conacul von VeltheimVa recomandam cu drag o noua carte scrisa de Flavius Ardelean si aparuta recent la Editura Polirom – Bezna. Povestitorii din conacul von Veltheim. Cartea se gaseste deja in librariile online, pretul este foarte bun. O poti cumpara cu reducere de la Elefant, Libris sau Esteto.

Monstri, aventuri, mistere – Bezna este o poveste despre prietenie si curaj, despre raul deghizat in bine si despre binele cu chip de rau; o carte despre puterea cuvintelor si despre magia basmelor.

Cind Bezna pune stapinire pe intreg tinutul, copiii sunt salvati si adusi la conacul lui Arnim von Veltheim, singurul loc neatins de ceata viscoasa si periculoasa. Caci copiii nu sint niste copii obisnuiti, ci Povestitori cu har, adunati la un loc pentru a alunga Bezna din lume. Seara de seara, ei se aduna la indemnul lui Arnim si dau nastere Luminii, citind in imensa Biblioteca din carti culese din toate colturile lumii. Insa cind Ardei si catelul sau credincios, Iute, ajung la conac, descopera ca nimic nu e ceea ce pare si ca harul lor de povestitori e un cutit cu doua taisuri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Tatuatorul de la Auschwitz

Lansare de carte: Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris

Next Article
transport gratuit

Transport Gratuit la orice carte! (doar azi, 28 noiembrie 2018)

Related Posts

Total
0
Share